Haberler

SBE16 İstanbul Konferansı İlk Kez Türkiye'de

SBE16 İSTANBUL Konferansı Türkiye'de ilk kez Türkiye İMSAD organizasyonuyla 13-15 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sürdürülebilir bir gelecek için fikirlerin, çözümlerin, yöntemlerin ve tekniklerin tartışılması ve paylaşılması amacıyla düzenlenen SBE16 ISTANBUL Konferansı çerçevesinde; Türkiye'nin iklim değişikliği kapsamındaki ulusal vizyonu konuşulacak. 

Dünyanın 50'den fazla ülkesinde 2000 yılından bu yana yapılmakta olan Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferanslar Serisi IThe Sustainable Built Environment Conference Seriesl. yapı malzemesi üreticilerini, bilim insanlarını, uygulayıcıları, mimarları, mühendisleri, müteahhitleri, akademisyenleri, sanayicileri, devlet kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirmeyi hedefliyor. 

Türkiye'de ilk defa düzenlenecek konferansın ana teması "Akıllı Metropoller - Sürdürülebilir ve Akıllı Binalar ile Akıllı Şehirler için Entegre Çözümler" ISmart Metropols - lntegrated Solutions for Sustainable and Smart Buildings & Citiesl olarak belirlendi. Konferansta sürdürülebilir bir gelecek için AR-GE ve inovasyonun önemine dikkat çekilecek, sanayi - üniversite işbirliğinin en güzel örnekleri kamuoyu ile paylaşılacak. SBE16 İSTANBUL Konferansı, aynı zamanda sektörde sanayi, kamu, üniversite ve STK'ların işbirliği yaptığı ilk konferans olma özelliğini taşıyor. 

Konferans çerçevesinde özel sektör temsilcilerinden, akademisyenlere, sivil toplum örgütlerinden kamu temsilcilerine kadar geniş bir katılımcı kitlesi bildiri sunma imkanı bulacak. Bu konferansta sürdürülebilir gelecek, iklim değişikliği, akıllı binalar, yeşil binalar / şehirler gibi pek çok konuda yurtdışında ve ülkemizde yapılan çalışmalar, ülke olarak mevcut durumumuz, sorunlarımız, çözüm önerilerimiz tartışılacak. 

OKYAP A.Ş. olarak bu değerli konferansın hem sponsoru hem de katılımcısı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

http://www.sbeistanbul.com